+47 67 15 92 30
Kontakt

Om Desitin

Desitin Arzneimittel GmbH, Tyskland

Desitin Pharmaceuticals, GmbH er et uavhengig mellomstort tysk firma, som er aktiv i et internasjonalt marked. Ved vårt hovedkontor i Hamburg blir sofistikerte produkter innen terapifeltene nevrologi og psykiatri produsert. Vi tilbyr et bredt spekter av etablerte og innovative produkter, spesielt innenfor våre fokus indikasjoner epilepsi og parkinson. Vår ekspertise innenfor CNS diagnosene er godt kjent blant spesialistene i feltet.

Hovedmålet for våre aktiviteter er forskning og utvikling: Vårt forskningsteam jobber intenst for å optimalisere farmasøytisk terapi og nedlegger en stor del av sin tid til spesialiserte innovative utviklingsprosjekt.

I samarbeid med andre fremtidsrettede bedrifter, for eksempel innen bioteknologifeltet, vil vi fortsette å utvikle og produsere suksessrike produkter for behandling av lidelser innenfor CNS feltet.

Vi ser viktigheten av utveksling av kunnskap og vitenskaplig informasjon, og samarbeider derfor tett med behandlende leger, for på denne måten kunne lykkes i vårt arbeid med å skape suksessfulle behandlingsformer innenfor feltene nevrologi og psykiatri.

​​​​​​​Vi regnes som en partner for leger, farmasøyter, pasienter og også deres familier og tilbyr omfattende service i tillegg til våre produkter. Vårt høyt kvalifiserte salgspersonell og våre personer i medisinsk avdeling, med sin profesjonelle kompetanse, samarbeider med legen for å kunne optimalisere den individuelle pasients behandling. Vårt høyeste mål er å kunne hjelpe pasientene til å kunne leve med sin sykdom på en best mulig positiv måte og kunne sikre de en lys fremtid.

Du forlater nå "desitin.no" Logo

Denne linken tar deg til en nettside hvor vår personvernspolicy ikke gjelder, og nettsiden kan inneholde informasjon beregnet på helsepersonell.​

Avbryt Forsett