+47 67 15 92 30
Kontakt

Om Desitin

Desitin Arzneimittel GmbH er et internasjonalt farmasøytisk selskap med avdelinger i Tyskland, Sveits, UK, Skandinavia, Finland og Østeuropa. Ved vår fabrikk i Hamburg produserer vi spesialiserte og innovative produkter for behandling av nevrologiske og psykiatriske sykdommer, med spesielt fokus på våre kjerneområder epilepsi og Parkinsons syndrom.

Ett av Desitins viktigste aktivitets- og investeringsområder er å gjennom forskning og utvikling optimalisere farmasøytisk terapi innenfor sykdommer i sentralnervesystemet.

Vi ser viktigheten av utveksling av kunnskap og vitenskapelig informasjon, og samarbeider derfor tett med behandlende leger, for på denne måten å kunne lykkes i vårt arbeid med å utvikle behandlingsformer innenfor feltene nevrologi og psykiatri.

​​​​​​​Vi er en partner for leger, farmasøyter og pasienter og tilbyr omfattende service i tillegg til våre produkter. Våre spesialiserte medarbeidere og vår medisinske avdeling samarbeider med helsepersonell for å optimalisere pasients behandling. Vårt mål er å hjelpe pasientene til å leve med sin sykdom på en best mulig måte og å sikre de en så god fremtid som mulig.

Desitin Code of Conduct

Du forlater nå "desitin.no" Logo

Denne linken tar deg til en nettside hvor vår personvernspolicy ikke gjelder, og nettsiden kan inneholde informasjon beregnet på helsepersonell.​

Avbryt Forsett