+47 67 15 92 30
Kontakt

Desitin Norge

Desitin Pharma AS ble etablert i Norge som selvstendig selskap i 1996, med preparater som Orfiril® og Trimonil®, som har vært på det norske markedet siden 1970-årene.

Fra vårt kontor yter vi service til helsepersonell, pasienter og pårørende, som ønsker å vite mer om våre produkter og de relaterte sykdommene.

I Norge er vårt produktsortiment samlet i følgende hovedområder:

  • Behandling av epilepsi
  • Behandling av psykiatriske lidelser, primært bipolar lidelse og depresjon

Desitin anerkjenner betydningen av kontinuerlig oppløring og utdannelse og har derfor et tett samarbeid med norske helsearbeidere for å opprettholde en positiv dialog til beste for alle våre pasienter.

Vi anerkjenner arbeidet en rekke pasientorganisasjoner utfører og støtter konkret flere av deres initiativ.

Rapportering av verdioverføringer

EFPIA* vedtok i 2013 nye etiske retningslinjer som innebærer at verdioverføringer i form av for eksempel konsulenthonorarer fra legemiddelselskaper til helsepersonell og helseorganisasjoner skal offentliggjøres. Denne satsingen gjelder hele Europa.

Denne offentliggjøringen vil være med å fremme tillitten mellom pasienter, pårørende, helsepersonell, allmennheten og politikere.

Oversikt for 2022 ligger her.

Oversikt for 2020 ligger her.

*European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations

Du forlater nå "desitin.no" Logo

Denne linken tar deg til en nettside hvor vår personvernspolicy ikke gjelder, og nettsiden kan inneholde informasjon beregnet på helsepersonell.​

Avbryt Forsett